• Uncategorized 14.01.2009

    Idag har jag hört två tråkiga historier. En där en jobbarkompis har en vän som har cancer och en om Mojje ,som är med i Lets Dance, som höll på att få en hjärtinfarkt.

    Nu vaknade till och med jag då en av dessa personer är dryga 40 och den andra 36år. Själv har jag några år dit, men ska man passera den gränsen måste jag ner i vikt. Jag har ju ett bröllop i sommar att tänka på också så nu j-lar ska jag skärpa mig.

    Men, det finns alltid ett men i sånna hära saker, jag behöver hjälp. Jag tänkte att om jag kanske berättar här om hur det går så kanske ni kan hjälpa mig att hålla i. Låter det som en plan? Personen som pushat & stöttat mig med bäst tips och så vinner en promenad med mig i sommar.

    Så, låt höra era bästa tips på hur jag ska ta mig ner i vikt och i form…

    Posted by backen77 @ 13:51

  • 3 Responses

    • Eva skriver:

      BESTÄM dig!
      Skriv upp ALLT du äter varje dag, då tänker du efter innan du stoppar i munnen
      Även det du smyger i dig märks på kroppen =)
      Berätta för alla att du ska gå ner i vikt då känner du pressen att hålla det
      Bra förslag att skriva på bloggen, då håller man motivationen uppe för du är ju tävlingsmänniska och vill INTE förlora haha…
      Du fixar det här Tobias det vet jag och som jag brukar säga HUR SVÅRT KAN DET VARA!
      Lycka till!

    • Viktoria skriver:

      Hej! (vad roligt att anti-spam-ordet just idag är ”feast”- som i fest, frossarfest? haha)

      Jo, jag tänkte peppa dig lite och kanske få in dig på ”min” bana…
      I fjol gick jag ner 11 kg med viktklubb på nätet, men sedan sommaren har jag i princip stått stilla. I vikten alltså! En månad innan jul började jag dock med lite lättare LCHF-diet (låg-kolhydrat/högfett) och si! Det började röra på sig igen. Nedåt då såklart…. :-)
      Sen kom julen och allt frossande där (fast med en liiiten tanke på LCHF) och jag gick upp otroliga 0,5 kg. Rekord? Rekordlite!

      Nu är det nytt år och nya mål. Sedan i måndags kör jag strikt LCHF och har tänkt göra så ett bra tag. Jag vet ju inte resultatet ännu men jag tror verkligen på det! Testa du med. Jag tror att det är ett framgångsrecept! :-)
      Pepp pepp!

    • Eva skriver:

      Lyssna på Viktoria, hon har varit/är jätteduktig och kämpat på.
      Sen var jag självklart ironisk när jag skrev hur svårt kan det vara, jag beundrar alla människor som slutar röka, snusa och går ner i vikt det handlar om vilja och karaktär.
      Och det har du det vet vi ju!

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu