• Uncategorized 08.12.2008

    Jaha, då var det åter vardag igen. Vi hade en underbar helg i Stockholm med julklappshandling och god mat o dryck. Jisses vad med folk det var ute på stan, tur att man har hårda armbågar o ett jävla tålamod ;)
    Nästan alla klappar är klara så nu kan man glida fram till julafton…
    Fredagen blev slö, började med en bit mat på hotellet o sen låg vi som två sänkta valar i sängen och zappade på teven. Lördagen var vi som sagt på stan o handlade julklappar. Senare på kvällen blev det mat och sen bio. Vi såg; Vi hade i alla fall tur med vädret IGEN. Den var helt ok, även om jag tycker att den första var lite bättre. Klart sevärd om man har den humoren. Det värsta var att dom fick med sig ett husdjur, en jävla råtta…

    Hörde i förra veckan en kommentar från Anders Borg som jag reagerade på. Imorse tog även Adam på Mixmegapol upp det. Anders sa; Nu får vi hoppas att inte bakerna tallar på godisskålen! Talla är något helt annat för mig och något jag inte vill göra på en godisskål…!

    Tierp Volley vann igen, 3-2 hema mot Lugi. Känns skönt och nu är det två matcher kvar innan jul, bara hoppas på två segrar till så kan våren bli riktigt rolig.

    Jag hade hockeyträning igår också. Kommer förmodligen inte kunna gå förrän till helgen. Mitt lag förlorade också, det var ju inte mitt fel men surt var det.
    Brynäs plockade poäng igen, i år kan jag lova er att det INTE blir kvalspel, snarare slutspel.

    Utbyggnaden fortsatte i lördags trots att jag inte var hemma, tack kära snickare. Nu är ytterdörr och fönster i och till veckan ska det på panel. Kanske kanske, kan vara ett tätt skal med allt vad det innebär till jul.

    Nä, nu lär jag jobba igen, återkommer till veckan med mer tankar!!

    Posted by backen77 @ 09:50

  • 2 Responses

    • Martin skriver:

      Sverige är ett långt land!! Talla för mig är precis som Borg syftar på! Hand t(r)alla däremot är någonting annat! Du vet väl att man brukar säga att den gamla (inte med inslag av finska) Kirunadialekten är rikssvenska!! ;-) Ni kring Gävle har ju ett lite eget språk!!

      Kommer ihåg när vi jobbade tillsammans på Munters och en kollega till oss sa att han hade en ripa på bilen!! Kiruna betyder ju ripa (fågeln), och därför alla kommunbilar i Kiruna en ripa på dörren! Jag funderade hur f-n han hade fått tag på en Kiruna kommunbil???!!! Innan jag fattade att han hade en repa på billdörren!!! :-)

    • Tobias skriver:

      Ja, så man kan misstolka ett språk. Nej talla för mig är att tafsa och inget annat. Sen kanske man enligt både dig och Borg kan tafsa på en godisskål. Jag gör det hellre någon annanstans…
      Ripa är även i mina trakter en fågel, så dra inte alla bönder över samma kam ;)

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu