• Uncategorized 05.12.2008

    Det finns ett djut förutom orm som jag HATAR. Dessa j-la råttor. Idag stötte jag på en äcklig sak när jag skulle kasta sopor. Den lilla skiten hade mage att bara sitta där lugnt och titta på mig också.Dte värsta är att jag tycker dom är så äckliga så jag vill inte ta i dom heller. Mitt sista hopp står nu till en uppfinning som man hittar på www.musfritt.nu , en sorts dosa som ger ifrån sig ett ljud som dom inte klarar av. Sista vägen ut är att skaffa katt, vilket vore ett ortroligt nederlag för mig som inte gillar katter, men men nöden har ingen lag.

    Igår så kom vi ytterligare ett steg på utbyggnaden o i helgen ska det sättas fönster. Lyckades med en vurpa från stegen också men smidig som man är så landade man mjukt, eller beror det på att man har mycket isolering runt kroppen? Näej, måste vara smidigheten ;) Här komer några bilder också.
    snart-klart-for-panel.JPG   yes-jag-vann.JPG

     I mörkret av varsel och annat så kom dom ju med en ljusning igår. Räntan ner med 1,75%!!! Jippi!!!
    Undrar vad som händer nu med byggmarknaden, kanske en och annan som törs bygga nu trots allt och Ahlsell får sälja lite mer igen.

    Nu är det bara timmar kvar innan vi styr kosan ner till Sthlm. Har laddad väskan med Öl, cider och whiskey :)

    Ha en trevlig helg där ute, rapport från helgen kommer…

    Posted by backen77 @ 11:08

  • 5 Responses

    • Eva skriver:

      *ASG*….herregud är du rädd för RÅTTOR stora karln!!!
      Skrek du i falsett också när den stod där och tittade på dig den hemska rackaren hehe…
      Jag skicka upp en slägga så du kan slå ihjäl dom farliga djuren när dom har mage att komma och hälsa på!
      Ha nu en skön helg tillsammans på ALLA sätt och vis!
      Själv åker jag till Piteå (är lika som Paris ungefär som du vet) och förlustar mig =)

    • Tobias skriver:

      Hmm, vet inte att jag skrev rädd någonstans, men det är väl som vanligt att ni kvinnor tolkar saker och vi perfekta män ska förstå vad ni menar ändå.
      Vi är lite bättre och måste alltså höra vad ni säger och sen även kunde tolka det så att det ni säger blir rätt. Oftast så går det ju inte att tolka det så att vi tror rätt, för då lyckas ni ju vända det igen mot oss så hur vi underbara män än gör så hittar ni en väg mot oss.
      Dock så vet jag att ni aldrig skulle klara er utan oss…;)

    • Putte skriver:

      Vi män måste i alla lägen väga våra ord på guldvåg Ex: Vilken klänning ska jag ha? En fråga som det är omöjligt att svara rätt på. Säg den ena och du får höra följande: Vad är det för fel på den andra då????!!! Varför sa du inte att den är ful förra gången jag hade den…!?!?!?! Och att komma på tanken att säga att den klänning som visas upp inte är fin…….. Glöm det!
      Så vad tvingas vi säga? Jo…. den är väl ok, typ, båda är lika fina…. ehhh Detta svar tas emot med en fnysning och kommentaren: Du bryr dig aldrig om hur jag ser ut!!!! och några raska steg i protest in i ett annat rum för att senare komma ut med ytterligare en klänning…. Och så börjar det om… Suck, dessa fruntimmer….. ;-)

    • backen77 skriver:

      Ganska skön vändning på detta inlägg från att jag av någon anledning var rädd för råttor till hur dialogen mellan kvinnor o män är ;) Ha ha ha.
      Visst är livet härligt. Nu drar jag snart till Sthlm…

    • Eva skriver:

      Förstår nu inte riktigt vad det här hade med fruntimmer att göra!
      Men jag förstår ju att ni stackare inte har det lätt, är det inte råttor så är det fruntimmer som ställer till det =)
      jag skicker en slägga till dig och Putte så ni kan slå ner alla fruntimmer också hahaha…

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu