• Uncategorized 29.11.2008

    Ja då har det blivit helg igen och vi rusar mot jul.
    Jag har varit bortrest två dagar i Sthlm och därmed missat att skriva här, herregud vad många som hade åsikter om det…;) Kul att så många engagerar sig i sidan redan nu. Jag lovar bättring!

    Jag blir alltid lika fashinerad av Stockholmarna, man kommer ner i t-banan och letar upp sin linje. Lantis som man är så går man lugnt till sitt spår och ställer sig och väntar. Då kommer det alltid folk springandes och det finns alltid någon som missar tåget med typ 2 sekunder. Då hör man hur dom gnäller och skäller över hur jobbigt det är att missa deras stackars tåg. Det jag menar är, stackars människa, nästa tåg åt samma håll kommer ju hela 3 minuter senare, hur ska dom nu få ihop sin dag…

    Idag lördag fortsätter bygget här hemma och efter dagen så är det nog tätt utåt med tak och vindduk. Så skönt att inte oroa sig över snön nåt mer.

    Lite mer världsligt är allt skit som händer i Bombay och Thailand. Så trist att se en så liten klick människor kunna lamslå ett helt land. På måndag är det tänkt att min mor o far ska flyga till Thailand, fortsättning följer där.
    Man är rätt glad att man bor i lilla tråkiga Sverige, där vi gnäller över att det är kallt och trist väder eller att det inte händer något. Jag tar hellre det än slipper oroa mig över om det bombas någonstans i landet idag.

    Posted by backen77 @ 08:44

  • One Response

    • Eva skriver:

      haha…ja herregud det har jag också förundrat mig över och kommer du ihåg när vi skulle ha utbildning i vivaldi och stockholmarna (nämner ingen vid namn) ojade sig över HUR dom skulle ta sig till Uppsala….jag DÖÖÖÖÖR….hur långt kan det vara??
      Måste ju vara skönt att vara hemma igen, trots att det finns arbete hela tiden.
      Jag ligger i soffan och gonar mig, väntar på att sonen ska komma hem från hockey i Övertorneå (dit åker vi utan knot 30 mil tur/retur) då blir det godis och TV.
      Ha en trevligt helg.

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu