• Uncategorized 26.11.2008

    Nu börjar vi se ljusningen igen, på flera sätt. Bokstavligen talat så har äntligen strömmen återvänt, dock efter ett par små avbrott under kvällen.
    Åkte hem från jobbet och skulle rensa kylen på mat ( OBS! för att hålla den levande, inte äta upp den ) såg då att strömmen kommit tillbaka igen. På med värmen och belysningen, ringde till snickarna så att dom kunde göra klart hemma. Tar på mig täckbyxor och ut för att skotta fram allt material och vips så dog strömmen igen.
    Efter en kort överläggning med min sambo så packade vi väskorna och for till min mor o far för övernattning, det var nog 10 år sen man bodde hemma hos dom. Lite glada blev dom då vi fick med oss kålpudding dit. En helmysig kväll blev det trots allt så tack min kära mor o far för husrummet.
    Är det inte konstigt att vi på 2000-talet fortfarande är så otroligt känsliga i Sverige för dåligt väder, jag menar förstå så lätt det vore för ett land att skicka iväg några flyg och slå ut strategiska elcentraler…

    Såg igår de nominerade till Jerringpriset. Shit vad många bra idrottsmän och kvinnor vi har i detta lilla land, vi ska vara stolta tycker jag. Zlatan, tennisdubbel medaljörerna och cyklisterna i all ära. Mina favoriter är dock Charlotte Kalla och Robert Karlsson. När hade vi en stjärna som Kalla senast, vilket debut år den tjejen hade, och hon har ju startat denna säsong lika bra. Robert Karlssons insats är även den helt otrolig, första svensk att vinna penningligan i golf, snacka om prestation.

    Ser fram emot en dag med ström och utan snöfall. Då kan det bli snickra av ikväll…

    Posted by backen77 @ 07:34

  • One Response

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu